Persberichten 2012-2013

Jeugdhofhouding Sparrenarren bekend

PERSBERICHT, Driebergen-Rijsenburg, 17 november 2012

 

JEUGDHOFHOUDING SPARRENARREN BEKEND
 

Zaterdag 17 november jl., werd in de Leuterie de jeugdhofhouding van de Sparrenarren bekend gemaakt. Met een ‘eindelijk iedereen mag het weten dat ik de jeugdprins ben’, maakte Prins Max I zich bekend. Daarna stelde hij zijn Adjudant Lucas en Prinses Donna aan het publiek voor.

Lees meer: Jeugdhofhouding Sparrenarren bekend

Hofhouding Sparrenarren bekend!

PERSBERICHT, Driebergen-Rijsenburg, 10 november 2012


Hofhouding Sparrenarren bekend!


Zaterdag 10 november 2012 heeft Carnavalsstichting de Sparrenarren haar hofhouding bekend gemaakt. Voor de bekendmaking werden eerst drie nieuwe Raad van Elf leden geïnstalleerd: Pieter Brantjes, Jeroen Budding en Andre Wildeman.

Om 22.41 uur was het zover! Volledig vermomd in prachtige zwarte capes kwam de hofhouding gemaskerd en totaal onherkenbaar de zaal in om vervolgens samen met de Raad van Elf en de Dansmariekes op I’ve got a feeling te swingen. Hierna was het de beurt aan locoburgemeester de heer Verhoef om als eerste de Prins te ontmaskeren, daarna de Adjudant en als laatste de Prinses. Met veel enthousiasme werd de hofhouding begroet door het publiek: Prins Guillaume XXXVIII, Adjudant Koos en Prinses Gemma! 

Lees meer: Hofhouding Sparrenarren bekend!

Nieuw seizoen Carnaval binnenkort van start!

 

PERSBERICHT,  Driebergen-Rijsenburg, 27 oktober 2012

 

Nieuw seizoen Carnaval binnenkort van start!

 
 
Op zaterdag 10 november a.s. gaat het seizoen van CS de Sparrenarren echt van start met de altijd spannende Prinsverkiezing. Velen zijn benieuwd wie de nieuwe hofhouding zal zijn. Een ding is zeker: de nieuwe Prins, Prinses en Adjudant hebben er zin in. Vanaf 21.00 uur bent u van harte welkom in het gezellige Maupertuus op de Horstlaan in Driebergen. Om precies 22.41 uur zal de bekendmaking plaatsvinden. 

Lees meer: Nieuw seizoen Carnaval binnenkort van start!

Aankondiging Pronkzitting

 

PERSBERICHT,  Driebergen-Rijsenburg, 30 december 2012

 

GALA PRONKZITTING!

 

Zaterdag 19 januari 2013 zal de jaarlijkse Pronkzitting plaatsvinden. Carnavalsstichting

de Sparrenarren organiseert deze speciale theateravond ieder jaar en iedere keer mag deze gezellige en sfeervolle avond rekenen op grote belangstelling.
Kleding: boerenkiel, leeftijd: vanaf 16 jaar, toegangsprijs: € 5,00 p.p. (donateurs gratis)

Lees meer: Aankondiging Pronkzitting

Geweldige Gala Pronkzitting Sparrenarren!

 

PERSBERICHT,  Driebergen-Rijsenburg, 20 januari 2013

 

Geweldige Gala Pronkzitting Sparrenarren!

 

Zaterdag 19 januari jl. was het weer zover; een heerlijke Pronkzittingsavond met dans, muziek, stukjes uitgevoerd door mensen uit Driebergen en omgeving. De uitvoerenden zijn dan wel “amateurs” maar de passie waarmee alles is uitgevoerd was groots!

Op een ludieke manier werd de Hofhouding, bestaande uit Prins Guillaume, Prinses Gemma en Adjudant Koos te kijk gezet. 

Lees meer: Geweldige Gala Pronkzitting Sparrenarren!

Carnaval barst los in Driebergen!

 

PERSBERICHT,  Driebergen-Rijsenburg, 3 februari 2013

 

Carnaval barst los in Driebergen!

 

Vanaf december zijn de Sparrenarren weer volop bezig met het carnaval. Er zijn al diverse uittredens geweest en er komen er nog een aantal aan. Een uittreden is een avond op bezoek gaan met de Sparrenarren naar mensen die zelf moeilijk de deur uit kunnen, zoals gehandicapten en bejaarden. Voor deze mensen is er gezellige live muziek en een aantal spetterende optredens van de Sparrakkers en Dansmariekes. Bijna het gehele jaar zijn zij bezig om uiteindelijk een mooie voorstelling te kunnen geven. Dit zou zonder de voortreffelijke leiding van een aantal trainsters en de sloven (begeleiders van alle kinderen) niet mogelijk zijn.

Lees meer: Carnaval barst los in Driebergen!

Optocht en kindermiddag

 

PERSBERICHT,  Driebergen-Rijsenburg, 10 februari 2013

 

Mooie en lange carnavalsoptocht Driebergen!

 

Zaterdag 9 februari 2013 was het eindelijk zover; na maanden bouwen mochten de diverse deelnemers eindelijk hun prachtige werk laten zien. Zo was er een absoluut kunstwerk van de Swaenenzang met een hoog draaiend rad waarin kinderen rondliepen. Prachtig om te zien!

Carnaval leeft in Driebergen, want ondanks de sneeuw waren er veel belangstellenden voor de optocht.

Lees meer: Optocht en kindermiddag