Persberichten 2016-2017

Bruisende cabaretavond C.S. de Sparrenarren

 

Driebergen, 21 januari 2017

 
Zaterdag 21 januari, organiseerde C.S. de Sparrenarren hun jaarlijkse Pronkzitting. In een prachtig versierde Iona-zaal voerden vele Sparrenarren cabaret-achtige acts op. De Hofhouding XLII werd natuurlijk op de hak genomen en ook het gemeentebeleid werd op humoristische wijze op de korrel genomen. De avond werd afgesloten met een gezellige dansavond.

Lees meer: Bruisende cabaretavond C.S. de Sparrenarren

Zinderend fout zomerfeest

 

Driebergen, 27 november 2016

 
Zaterdag 26 november is het in de Leuterie tijdelijk weer even zomer geweest.  C.S. de Sparrenarren organiseerden het Fout Zomerfeest. Bij binnenkomst werden de bezoekers verwelkomd in een kerstsfeer. Eenmaal in de zaal waande men zich op een tropisch eiland.

Lees meer: Zinderend fout zomerfeest

JEUGDHOFHOUDING SPARRENARREN BEKEND

 

Driebergen, 20 november 2016

 

Zaterdag 19 november jl., werd in de Leuterie de jeugdhofhouding van de Sparrenarren bekend gemaakt. Als eerste betrad Prins Dex I het podium, waarna hij zijn Adjudant Stef en Prinses Robin bekend maakte.

Lees meer: JEUGDHOFHOUDING SPARRENARREN BEKEND

PRINS JIM XLII VERRAST MET HOFHOUDING SPARRENARREN

 

Driebergen-Rijsenburg, 12 november 2016

 

Zaterdag 12 november is in de Leuterie de nieuwe hofhouding van Carnavalsstichting de Sparrenarren bekend gemaakt. De Sparrenarren verwelkomden onder luid applaus Prins Jim XLII, Prinses Candice en Adjudant Mark.

 

Traditiegetrouw is er volop gespeculeerd wie de nieuwe hofhouding zou kunnen zijn. Vele suggesties werden gedaan en iedereen verdacht wel iemand in zijn omgeving. Zaterdagavond liep de spanning hoog op in de Leuterie toen eerst Prins Jim, vervolgens de Adjudant Mark en daarna de Prinses Candice uit het publiek werd gehaald. Zij zijn ons 42e hofhouding.

Lees meer: PRINS JIM XLII VERRAST MET HOFHOUDING SPARRENARREN

WIE-O-WIE WORDT JEUGDHOFHOUDING SPARRAKKERS

 

Driebergen, 14 november 2016

 

De spanning loopt steeds hoger op. Onze jeugd is er klaar voor. De Sparriekes hebben hun dans ingestudeerd, de Sparrakkers staan er oogverblindend bij en de prins, prinses en adjudant trappelen van ongeduld.

Lees meer: WIE-O-WIE WORDT JEUGDHOFHOUDING SPARRAKKERS